Visum

Visum til Kina

Skal du reise til Kina i forretninger eller på ferie? Vi skaffer deg visum raskt og effektivt til en rimelig pris!

Visum Nyheter
Den 20 februar 2012 innførte den kinesiske ambassade i Norge endrede regler om mer informasjon for reiser til fastlands-Kina.
A. Bestemmelsene gjelder for norske statsborgere som reiser i forbindelse med forretninger eller som turister på besøk til slektninger og venner, samt for utenlandske statsborgere som oppholder seg i Norge og har norsk oppholdstillatelse.
Du må nå sende inn dokumenter som nevnt i ett av punktene 1, 2 eller 3:
1. Invitasjon(er) fra de personer søkeren skal besøke i Kina, angivelse av relasjon mellom søkeren og de han skal oppholde seg hos med angivelse av datoer, adresse, telefonnummer, signatur og/eller stempel.
2. Invitasjonsbrev utstedt av kinesisk foretak (for eksempel reisebyråer), angivelse av ansvarshavende person for reisen, adresse og kontaktinformasjon med offisielt stempel og/eller signatur ved ansvarshavende for foretaket.
3. Hvis du ikke har invitasjon må du sende følgende dokumenter:
*Oppgi at du er turist, angi reiserute med tid og dato for ankomst til byer og større steder, evt. også om du skal besøke slektninger og venner, hvem de er og hvor de bor.
*Bekreftet tur-returbillett for fly, evt. båt eller jernbane, samt eventuelle innenriksflyginger i Kina.
*Bekreftet bestilling fra hotellene du skal bo på.
B. Hvis du er i Norge som student, jobber eller har fått permanent oppholdstillatelse i Norge vennligst send inn norsk oppholdstillatelse i tillegg til dokumentene nevnt i punktene 1, 2 eller 3 ovenfor.
C. Hvis du er i Norge som EU-borger, må du ha norsk personnummer og ID-kort som for eksempel bankkort eller førerkort. Du må ha ansettelsesbevis utstedt fra norsk arbeidsgiver, eller opptaks- eller skolebevis fra norsk skole. I tillegg må du sende inn dokumenter som nevnt i ett av punktene 1, 2 eller 3 ovenfor.
*Nye regler for visum til Kina:
Den kinesiske ambassade har innført nytt søknadsskjema som må benyttes. I tillegg er visumkategoriene endret, men dette påvirker ikke krav til søknadsprosessen.
For arbeidsvisum er det ikke lenger påkrevd med helseattest for opphold under 6 måneder
For studentvisum er det ikke lenger påkrevd med helseattest.

 

Her er pristabell og visum nyheter.

Søk visum her